Vistas de página en total

jueves, 24 de marzo de 2011

JPY Történelmi pillanat a döntés


EUR / JPY az egyik illékony devizapár a Forex piacon, felülmúlta csak a GBP / JPY, és talán egyeztetni az EUR / USD.

Ezért nagyon érdekes megjegyezni, a két tényező, amely egyértelműen megmutatja, mi a piaci hangulat ezen a devizapár, és különösen a jen.

Elsődleges tényező

Mivel a kereskedelmi ülésén New Yorkban március 18-ig a kezdete a kereskedési ülés Tokióban március 24-én az EUR / JPY tart fenn oldalirányú viselkedés tartományban 115,55-113,55 (sárga vonal a grafikon csatolva).

Második factor

Az ábra azt kísérő ez a cikk alapján készült japán Gyertyatartó egy 4 órás időkeretben, a grafikon látható 11 gyertyát, hogy milyen típusú Doji, amelyek ellátták a "D" betűvel a fehér mellett minden egyes ilyen 11 gyertya.


Doji gyertya az, amelyben a nyitó és záró ára gyakorlatilag megegyezik, hogy a szervezet a gyertya szinte nem is létezik, vagy nagyon kicsi, ez azt jelenti, hogy a vevők és az eladók egyensúlyban vannak. A kereskedési tartomány, mint jelenleg az EUR / JPY, egy Doji semleges, mivel megerősíti, ugyanaz a helyzet.

Ezért az a következtetés, hogy jelenleg semmi sem utal a tendencia, hogy az EUR / JPY, a piac valószínűleg várja, hogy hallja a hír, hogy a keletkezett Japánban után tragédia, hogy ütött a országban, így határozza meg a közeljövőben a jen.

Nem könnyű feladat, ami ellentétes a Bank of Japan kell majd eldönteni, hogy akar egy gyengébb jen, amely előnyös a kivitelre vagy erősebb jen, hogy segítsen megbirkózni az újjáépítés az országnak, hogy még a földrengés előtt volt harmadik legnagyobb gazdaság a világon.