Vistas de página en total

sábado, 26 de marzo de 2011

EUR / GBP Heti áttekintés és előrejelzés


EUR / GBP került kialakításra, mivel február 18 egy bullish csatorna, amelynek határai már véglegesen jóvá több alkalommal is látható a grafikonon.


De hogy hol lesz az euró a kedvező tendencia, amely megfelel, és öt hét?

Megtalálása kapaszkodók megválaszolni ezt a kérdést egy heti chart nyoma Fibonaci rúgások (,81413-0,89407), kiegészítve az Sztochasztikus és megállapította, hogy az elmúlt négy hétben, szintje 61,8%, 50,0% és 38,2% ( kétszer) kézbesítettnek szintek támogatása Hét Sails (az alábbi táblázatot).


Továbbá, a héten véget ért, az euró kereszt szintet 23,6%. Ezért ez a szint 23,6%-a hét utolsó előtti volt, azt jelentette, mint egy ellenállás, most lesz az új támogatási EUR / GBP.

Sőt, a sztochasztikus van overbought övezetben, tehát ne dobja el a beállításokat lehet használni, hogy teszteljék a támogatása 23,6%-Fibonaci.

Ha az euró sikerült, hogy tartsák tiszteletben területeit támogató Fibonaci 23,6% (0,8750), a következő ellenállás 0,8940 felel meg (0% Fibonaci).

De ne felejtsük el, hogy fundamentális elemzés döntő szerepet játszik a viselkedés minden olyan pénznem, és ebben az esetben, a gazdasági hír több releváns információt, amely befolyásolhatja a viselkedését e két Major's bejelentése negyedéves teljesítményét a bruttó hazai termék Anglia (GDP), amelyet fel kell szabadítani március 29-én, amely tény kétségtelenül lesz az utolsó szó, hogy mire számíthat ezen devizapár.